Cocaine Party & DCRadio / Plzeň - Divadlo pod lampou


14.10.2017 20:00 - 23:30
Cocaine Party & DCRadio / Plzeň - Divadlo pod lampou
Divadlo pod lampou
Navigovat Navigovat
HIT RADIO COCAINE TOUR 2017

14.10. PLZEŇ - DIVADLO POD LAMPOU

Spojení skvělé muziky a pořádného mejdanu - to je turné dvou mladých kapel DCRadio a Cocaine Party. Jako speciální host je představí kapela China Soup.

Cocaine Party brázdí naši republiku už od roku 2009. Hrají rock'n'roll s nádechem punku. Kapela klade důraz na show a koncerty plné energie. Mohli jste je už vidět například na Rock For People, Colours of Ostrava nebo na Majálesech a dalších festivalech po celé ČR.

Kapela DCRadio vznikla teprve v roce 2014 v Děčíně, ale její členové mají bohaté zkušenosti z mnoha předchozích kapel. Syrový a přímočarý rock, který vás zasáhne přímo do srdce. I přesto, že DCRadio hraje teprve tři roky, zúčastnili se stejně jako Cocaine Party například Rock For Poeple nebo festivalu Benátská.

Kapela China Soup se definuje jako "problémový špinavý máničky". Kapelu tvoří 4 členi - jedna půlka jsou alkáči a druhá zhulenci. Jsou zavření před okolním světem / mainstreamem / a hrajou nefalšovaný underground. To dokazuje i fakt, že kapela nemá doposud žádný kapelní profil.

Tohle bude neřízená párty a ty tam prostě nesmíš chybět! Viva la rock'n'roll!

www.facebook.com/Cocaine-Party-175797479142243
www.facebook.com/DCRadioBand

Podobné události