Gallardo Club - Table Dance Bar
ZÁBAVA

Gallardo Club - Table Dance Bar
Navigovat Navigovat Facebook

Havlíčkova 18, Plzen


Telefon: +420773253876
E-mail: gallardo.club@gmail.com
Web: www.gallardoclub.cz/

Vítejte na stránkách klubu Gallardo, nejlepšího Show dance baru v Plzni a okolí, který se nachází v těsné blízkosti samotného centra města. Náš klub si zakládá na příjemném a útulném prostředí, diskrétnosti a profesionálním přístupu personálu. Přijďte se k nám pobavit, odpočinout si od všedních starostí nebo přijďte oslavit i s přáteli pracovní úspěchy, narozeniny či jinou životní událost!
A na co se můžete těšit v našem strip baru? Můžete například posedět v našem VIP boxu nebo v soukromém VIP salonku a kromě drinku si především vychutnat strip show našich krásných tanečnic přímo na pódiích s tyčí, dále table dance, akrobatický pole dance, vzrušující lesbian show a v neposlední řadě zábavné strip show v tematických kostýmcích! Prohlédněte si ve fotogalerii naše MENU a přijďte se k nám pobavit.
Pro skupiny také nabízíme speciální výhodné balíčky. Objednejte si například POLICE ARREST, překvapte tak kamaráda a rozlučku se svobodou rozjeďte ve velkém stylu společně s našimi krásnými tanečnicemi-policistkami, které oslavence nejen zatknou, ale také řádně potrestají. Utěšit ho pak může jedna z našich zdravotních sestřiček nebo se může ze svých hříchů vyzpovídat přímo samotné jeptišce. Naše tanečnice navíc můžete odměnit naší klubovou měnou – Gallardy! Více v našem albu PARTY MENU !!!