Harlej; Plzeň, host: Rocksana; Možná tour 2018


26.12.2018 19:00
Harlej; Plzeň, host: Rocksana; Možná tour 2018
Šeříkovka
Navigovat Navigovat
Po skončení festivalové sezóny vyráží skupina Harlej zpět za svými fanoušky na turné nazvané podle aktuálního klipu „Možná". Ten se za dva měsíce od premiéry s počtem zhlédnutí přes 1 300 000 diváků stává jedním z nejúspěšnějších klipů skupiny.

https://www.youtube.com/watch?v=DqKrR8iJDls

Vstup od: 18:00
Start: 20:00
Místo konání: KD Šeříková
Organizátor: 2P Production, s.r.o.
www.kdserikova.eu

Vstupenky
Cena v předprodeji: 390,-
TICKETSTREAM
PLZEŇSKÁ VSTUPENKA
www.plzenskavstupenka.cz/cs/akce/18291-harlej-rocksana

COOL TICKET - nákup vstupenek v aplikaci pro chytré telefony Android a Apple iOS.

Cena na místě: 450,-

Kytarista Tonda Rauer upřesňuje: „Písničku Možná jsme dělali pro nás nezvykle dlouho. Nápad na refrén přišel už v době, kdy jsme točili CD Na prodej. Sloka na sebe nechala čekat ještě dva roky. Pak dodali Kuba Ryba s Pekařem text a všechno to do sebe zapadlo. Včetně klipu, který vznikal naposled. Prostě, i když to třeba nejdříve nevypadá, tak když se to nevzdá, dobře to dopadne. Alespoň možná."

14 koncertních zastávek se ponese v podobném duchu jako jarní koncerty, kdy pódiu vévodila velkoplošná obrazovka. „Na jaře jsme chtěli lidem zprostředkovat ještě lepší vizuální kontakt s kapelou. Osvědčilo se to, takže u stejného pojetí zůstaneme i na podzim. Samozřejmě se pár věcí změní, ale Harlej se nikdy moc neschovával za pódiový efekty a šlo nám vždycky spíš o to dát ze sebe na jevišti co možná nejvíc s tím, že tam stojíme sami za sebe. Pět lidí, kteří se snaží v daný okamžik co možná nejvíc pobavit fandy a samozřejmě i sebe. Toho se budeme držet pořád dál!", říká ke koncertům kytarista Tonda Rauer.

Podobné události