HOTELY A UBYTOVÁNÍ

Penzion AK - ubytování
Křimická 280/102, Pilsen, Czech Republic

Kontaktní formulář 


Máte zájem o aktivaci E-vizitky? Napište v kolonce promo kód slovo: Aktivace. Obratem se vám ozveme a sdělíme jakým způsobem vám předáme administrační práva pro úpravu tohoto profilu. Jsou zde uvedeny neaktuální informace? Kontaktujte nás.
 



Doporučujeme

Prostor pro vaše nabídkyNávštěvníci uvidí aktulní nabídky v sekci: Doporučujeme.



fotoGalerie

Ukažte co nabízíte a jak to u vás vypadá. Po sjednání členství na portále vložte až 100 ks fotografií a představte se. Fotografie můžete opatřit popiskem, či odkazem. 

nabídky Práce

Potřebujete najít nové zaměstnance a brigádníky? Prémiové funkce nabízejí neomezený prostor ke zveřejnění pracovních nabídek. 


    Vytvoření události

    Portál umožnuje bezplatnou propagaci všech akcí pořádaných ve městě a okolí.

    Návod: Klikněte na tlačítko Přidat událost, vyplňte připravenou šablonu a uložte. Po schválení se zobrazí v přehledu událostíVložené události schvalujeme do 24 hodin. Nechcete čekat na schválení událostí a jste majitelem tohoto profilu? Kontaktujte nás"Pod tento profil mohou vkládat události nejen pořadatelé akcí, ale i veřejnost, která se chce zapojit do dění města."


    Videoreklama

    Aktivujte si prémiové funkce E-vizitky
    Jedním z našich benefitů je videoreklama v E-vizitce. Ukažte svou činnost videoreklamou.

    Polední menu

    Chcete zvýšit zájem o vaši restauraci a dát vědět veřejnosti co se u vás vaří? 

    • Premiové funkce umožnují vystavit nejen polední menu ale i snídaně a kompletní jídelní lístek. Doporučujeme vyplňovat víkendové menu a informovat tak turisty a návštěvníky z jiných krajů přes portál www.jsmez.cz