Představení projektu a produktu


30.8.2019 00:00
Představení projektu a produktu
Informace a kontakt
Navigovat Navigovat
Vítejte!

Představujeme Vám komunitní portál fungující ve všech krajských městech na území ČR. Posláním a cílem projektu je vytvořit na internetu prostor, kde nebude existovat bariéra mezi podnikateli a klienty, dát oběma možnost stát se tvůrci webu a svými příspěvky ukázat na místa, která považují za nejzajímavější. Návštěvníkovi tak pomoci v lepší orientaci a uspoře času hledáním potřebných informací. Tým Life In Town (správce portálu) pouze dozoruje chod stránek a kontroluje relevantnost příspěvků Obsah portálu tedy vyplývá z potřeb lidí žijících ve městě a svou službou se zcela odlišuje od stránek s podobným charakterem. Anglická verze stránek slouží pro snadnou orientaci návštěvníkům ze zahraničí.

UŽIVATELSKÝ PROFIL:

Pouhým přihlášením na kterémkoliv z webů získáte zdarma osobní profil, (e-diář) kde máte možnost si evidovat místa, která jste navštívili a kam se budete rádi vracet.


PRODUKT E-VIZITKA:

Nejcennější komoditou na světě je čas! Vývoj portálu proto spolu s nejnovějšími technologiemi směřujeme k jeho plné automatizaci. Podnikatel za nepatrný poplatek získá na webu prostor a obslužně jednoduchý marketingový nástroj, který mu dává možnost představit své podnikání, výrobky a služby. Více informací: https://lifein.town/evizitka

CO ZÍSKÁTE PŘIHLÁŠENÍM?
Získáte e-diář, který Vám bude sloužit v jednotlivých městech jako zápisník a průvodce.
Jste fotograf amatér, nadšenec nebo dokonce profesionál? Přidávejte své snímky do galerie a tím se stáváte spolutvůrci portálu.
Organizujete, nebo víte o události která na portále chybí? Vytvořte ji a dejte o ní vědět všem.
Poznačte si v diáři na webu doporučené nabídky místních firem na později.
Máte svá oblíbená místa ve městě a chcete mít info vždy po ruce? Přidejte do adresáře kliknutím na symbol v detailu místa.
Odebírejte poledního menu restaurací, kde Vám chutná. Kliknutím na symbol budete mít své oblíbené restaurace ve svém přehledu.

Chcete se stát zástupcem portálu? https://lifein.town/kariera

Podobné události