BAR U SOUSEDA
BARY A KAVÁRNY ROZVOZ

BAR U SOUSEDA
Navigovat Navigovat Facebook

Prešovská 197/16, Plzen


Telefon: 00420603103636
E-mail: soused@me.com
Web: www.barusouseda.cz

Po dlouhé době fungování mobílního cocktailového stánku pro Vás otevíráme 1.12.2017 Bar U Souseda cocktail & music club přímo v centru Plzně (cca 100 m od Náměstí Republiky - Prešovská 16).

V našem baru ochutnáte ty nejlepší alkoholické i nealkoholické cocktaily, shootery a zažijete pohodovou atmosféru vše pod vedením profesionálů v oboru. Současně kombinujeme rodinnou atmosféru s moderními trendy v nápojové gastronomii. Jsme bar zaměřený na velký výběr nejen letitého ale i kvalitního alkloholu (rum, whisky, bourbon, gin,...)

Těšíme se na vaši návštěvu!

Cocktail's catering BAR U SOUSEDA zpestřuje svojí činností program na kulturních akcích, poutích, koncertech, festivalech a jiných společenských i sportovních akcích.

Obsluha baru je odborně vyškolena s mnohaletou praxí. Nabízené nápoje jsou připravovány z kvalitních produktů a alkoholu a doplněny čerstvým ovocem.

Pokud chcete i Vy mít na Vaši akci BAR U SOUSEDA a svým hostům nabídnout kvalitní nápoje a atraktivní vzhled našeho pojízdného cirkusu kontaktujte nás na mob: +420 603 103 636 nebo na mail: soused@me.com