Restaurace Saloon Doubravka
RESTAURACE S SEBOU

Restaurace Saloon Doubravka
Navigovat Navigovat Facebook

Zábělská 3, Plzen


Telefon: 377260699
Objednávky: 776 357 703
E-mail: saloon@seznam.cz
Web: www.bowlingsaloon.cz

Vznik budovy potažmo hospody se datuje již od první republiky. Za totality a po vyvlastnění byla budova používána k různým účelům ( např. požární zbrojnice ). Po roce 1989, kdy byla budova navrácena v restituci, zde opět vznikla
restaurace. Porevoluční výsledky nebyly nijak valné a vystřídalo se zde několik nájemců. Naše firma převzala restauraci v roce 2001 a letos 1.května jsme slavili již 11 let provozu. Za tuto dobu se zde ledacos změnilo. Největší zásah byl proveden v roce 2006, kdy byla k sálu přistavena budova a vzniklo zde nové středisko - bowling. Tímto zásahem jsme vytvořili dvě bowlingové dráhy a pohodlných cca 60 míst k sezení. Jelikož místa k sezení jsou variabilní, tak zde probíhají různé firemní akce, oslavy narozenin atd. Dráhy jsou pravidelně udržovány, tudíž si zde můžete zahrát kvalitní bowling, zažít spousty zábavy, legrace a to za bezkonkurenční cenu 100 Kč/ hod/dráha !! K zábavě jistě patří i dobré pití, jídlo a reprodukovaná hudba různého žánru.
Kapacita restaurace, která je oddělená od druhého střediska ( bowling ) je cca 70 míst. Ve všední den nabízíme až 13 druhů hotových jídel a k tomu samozřejmě i zajímavě složený minutkový jídelníček ( možno prohlédnout na našich webových stránkách ). Od dubna do září pravidelně každý rok otevíráme před restaurací terasu s 25 místy. V průběhu roku ( vyjma letních měsíců ) probíhají na restauraci zpravidla jedenkrát za měsíc hudební country večery. Jelikož k dobrému jídlu patří i dobré pivo, tak zde dnes čepujeme 4 druhy kvalitního a dobře ošetřovaného zlatavého moku. Po nahlédnutí do našich fotek a nabídky již není nic jednodužšího, než nás navštívit a dobře se pobavit.
Těšíme se na Vaší návštěvu.

webové stránky: www.bowlingsaloon.cz

Tel:
Restaurace: 377260699
Bowling: 776 357 703