Švejk restaurant 'U Pětatřicátníků'

Navigovat Navigovat
377 970 404
e-mail: plzen@svejk.cz
web: www.svejkplzen.cz

ŠVEJK RESTAURANT „U Pětatřicátníků" je součástí franchisingového gastronomického konceptu ŠVEJK RESTAURANT.

Provozovatelem restaurace je společnost ŠVEJK GASTRO s.r.o., která provozuje také
Švejk restaurant „U Zeleného stromu" v Nepomuku.Tak jako každý Švejk Restaurant Vás i tato provozovna svou nenapodobitelnou atmosférou, vrátí do dob rakousko - uherského mocnářství, na počátek 20. století. Tato švejkovna stejně jako všechny ostatní je typická svým interiérem s dřevěnými podlahami, masivním dřevěným nábytkem a obložením stěn. Ty jsou doplněny barevnými vitrážemi s motivy kreseb Josefa Lady a všudypřítomnou tváří dobrého vojáka Švejka.
O restauraci
Pivo, které má ten správný říz, vůně guláše linoucí se z kuchyně a přísný pohled starého mocnáře shlížejícího z podobizny umístěné nad vyřezávaným obkladem výčepu. To jest atmosféra hostinců před téměř sto lety, kdy lidí měli mnohem více času posedět s přáteli u jednoho stolu a nejednoho ležáku z Plzně a probrat vše, co je těší i rmoutí. Na idylku“starých časů“ jako z obrázků Josefa Lady už nemusíte jen vzpomínat, v našem Švejk restaurantu zažijete atmosféru, kde se dříve narození cítí mladí a mladí jako v pohádce.
Švejk restaurant u „Pětatřicátníků“je druhou největší restaurací v Plzni, rozkládá se na dvou patrech, kdy přízemí disponuje 40 místy k sezení a horní patro 160 místy k sezení. V Letních měsících je k dispozici i zahrádka ve dvoře s kapacitou 80 a předzahrádka s 15 místy k sezení. K dispozici je až pro 80 lidí s projektorem.
Nabízíme příjemné posezení v restauraci o kapacitě 170 míst. Druhé patro, se salonkem pro 50 osob, se ideálně hodí pro firemní večírky, oslavy narozenin, oslavy promocí, svatby či maturitní večeře.
V letním období máme připravenu zahradní restauraci v klidném vnitrobloku, s výhledem na Plzeňskou věž, o kapacitě 80 míst. Těšíme se na Vaši návštěvu. Máme pro Vás připravenu kvalitní českou gastronomii, zakládáme si na kvalitních surovinách a originálním způsobu servírování.