Vinotéka - Veritas
OBCHODY

Vinotéka - Veritas
Navigovat Navigovat Facebook

Prokopova 397/17, Plzen


Telefon: 739722944
E-mail: petulechvatalova@gmail.com
Web: www.vinoteka-veritas.cz

Dovolte nám, abychom Vám alespoň stručně představili naší vinotéku.
Po třech letech fungování vinotéky v Hořovicích pod názvem Vinotéka Petra Chvátalová jsme se přestěhovali do Plzně pod nový názvem Vinotéka Veritas.
Věříme, že i ve městě piva najdeme své příznivce.
Preferujeme víno od poctivých moravských vinařů s vlastními vinicemi, kdy je výroba vína jejich vášní a koníčkem. Velká řada vín nese ocenění z prestižních výstav a soutěží.
V našem sortimentu naleznete vína pro každou příležitost. Od Moravských zemských, až po nejkvalitnější přívlastková. Samozřejmostí jsou nejen vína slámová, ale i ledová, čí výběry z cibéb. Hitem posledních sezon se stala oranžová vína a proto jsme i my, ve spolupráci s našimi vinaři tyto vína zařadili do naší nabídky. K chuti Vám v teplých letních měsících jistě přijdou perlivá vína Frizantte ideálně podávaná na ledu, stejně tak jako si zajisté při dlouhých zimních večerech vychutnáte likérová vína na způsob Portského. Jsme přesvědčeni, že u nás si přijde každý zákazník na své, ať už hledá víno k nedělnímu obědu, večeři s partnerem, nebo k obdarování svých blízkých.
Lahev si můžete odnést nejen v dárkové krabičce, taštičce, či dárkovém balení, ale na objednání je možno pro Vás připravit dárkový koš, jehož obsah si sami zvolíte a stane se tak ideálním darem pro Vaše blízké, nebo obchodní partnery.