Slunečnice Plzeň

Navigovat Navigovat
377 236 093
e-mail: slunecnice@slunecniceplzen.cz
web: www.slunecniceplzen.cz

OBCHOD & FRESHBAR má otevřeno: po–pá: 7:30–22 h, so: 10–22 h, ne: 10–20 h
JÍDELNA má otevřeno: po–pá: 9–18 h
RESTAURANT má otevřeno: po–so: 11–22 h, ne: 11–20 h
OBCHOD & FRESHBAR má otevřeno: po–pá: 7:30–22 h, so: 10–22 h, ne: 10–20 h JÍDELNA má otevřeno: po–pá: 9–18 h RESTAURANT má otevřeno: po–so: 11–22 h, ne: 11–20 h
 OBCHOD & FRESHBAR má otevřeno: po–pá: 7:30–22 h, so: 10–22 h, ne: 10–20 h JÍDELNA má otevřeno: po–pá: 9–18 h RESTAURANT má otevřeno: po–so: 11–22 h, ne: 11–20 h
Čt 27.2.
1. Jídla 4,5,6,7 doba přípravy 15 minut
Zvěřinový vývar se zeleninou, masem a nudlemi 39 Kč
2. Lasagne po milánsku s králičím masem, sušenými rajčaty,česnekem a bazalkou,zapečené s mozzarellou 119 Kč
3. Brokolicové placičky s nastavovanou kaší, rajčatový salát s libečkovou majonézou 115 Kč
4. Grilovaný steak z mečouna s bylinkovo fazolovým salátem, citrón 149 Kč
5. Pečené kachní stehno, dušené kedlubnové zelí, domácí bramborový knedlík s cibulkou a bylinkami 189 Kč
6. Fettuccine-domácí čerstvé nudle s kuřecím masem ve smetanové omáčce se sušenými rajčaty, rukola 169 Kč
7. Buddha Bowl- bulgur, pečená dýně, čerstvá zelenina sýr halloumi, hummus, koriandrovo mátový dresink 135 Kč
8. Lívance se skořicí, domácí jablečné pyré s tvarohovou šlehačkou (dezert) 79 Kč

Pá 28.2.
1. Jídla 4,5,6,7 doba přípravy 15 minut
Dýňovo-bramborový krém zdobený opraženou zeleninou (BZL) 39 Kč
2. Grilovaný hovězí plátek se sázeným vejcem, pečené brambory ve slupce, listový salát (BZL) 129 Kč
3. Bramborové noky s liškovo smetanovou omáčkou, citrónem a česnekem, zdobené čerstvou rukolou 115 Kč
4. Steak z tuňáka, těstovinový salát s vejcem z farmy a zeleninou 149 Kč
5. Pečené kachní stehno, dušené kedlubnové zelí, domácí bramborový knedlík s cibulkou a bylinkami 189 Kč
6. Fettuccine-domácí čerstvé nudle s kuřecím masem ve smetanové omáčce se sušenými rajčaty, rukola 169 Kč
7. Buddha Bowl- bulgur, pečená dýně, čerstvá zelenina sýr halloumi, hummus, koriandrovo mátový dresink 135 Kč
8. Lívance se skořicí, domácí jablečné pyré s tvarohovou šlehačkou (dezert) 79 Kč

So 29.2.
1. Jídla 4,5,6,7 doba přípravy 15 minut
Krémová polévka z červené řepy, nok zakysané smetany (BZL) 49 Kč
2. Kuřecí řízek pečený v konvektomatu(minimum oleje) vídeňský bramborový salát, citrón 159 Kč
3. Zeleninové kari se seitanem, kokosovým mlékem a indickým kořením, jasmínová rýže 149 Kč
4. Pečené kachní stehno, dušené kedlubnové zelí, domácí bramborový knedlík s cibulkou a bylinkami 189 Kč
5. Losos pečený na másle, grilovaná zelenina, brambory grenaille (BZL) 189 Kč
6. Lívance se skořicí, domácí jablečné pyré s tvarohovou šlehačkou (dezert) 79 Kč